Paulan Jalkaterapia

Jalkojenhoito kotikäynti

 

Hoidan kynsien leikkaukset ja teen lyhennyksia sekä pienien kovettuma-alueiden poistoja. Lisäksi käyn läpi jalkojesi asentoa ja nivelien liikkuvuutta jalkaterän ja nilkan alueella.

Jalkaterapia

 

Jalkaterapia on alaraajojen toimintakyvyn arviointia, jalkojen ihon ja kynsien hoitoa, alaraajojen toimintoja tukevaa hoitoa, alaraajojen terveyttä edistävää hoitoa ja apuvälineterapiaa, joihin lukeutuu mm. pohjalliset ja silikoniortoosit. Jalkaterapian hoito ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja hoidon suorittaa ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut jalkaterapeutti.

 

Jalkaterapeutti (AMK)

 

Jalkaterapeutti on koulutettu laaja-alaisesti jalkojen ongelmien tunnistamiseen, hoitamiseen ja kuntouttamiseen. Tarkastelemme jalkojen hyvinvointia monesta eri näkökulmasta ja pyrimme löytämään ratkaisun jalkaongelmien syntyyn. Tämän takia jalkineilla, pohjallisilla, seisoma-asennolla, kävelytyylillä ja omahoidolla on suuri rooli jalkaterveydessä. Taikanappia jalkaongelmien parantamiselle ei ole. Hoito vaatii kärsivällisyyttä, säännöllistä jalkaterapiaa ja omahoitoon sitoutumista ja toisinaan moniammatillista yhteistyötä.