Paulan Jalkaterapia

Palvelut ja hinnasto

 

Maksutapoina käyvät

käteinen, kortti tai laskutus

 

Jalkojenhoito kotikäynti Hinta

85 € / 60 min

Kynsien leikkuu ja lyhennys sekä pienien kovettuma-alueiden poistot. Lisäksi käyn läpi jalkojesi asentoa ja nivelien liikkuvuutta jalkaterän ja nilkan alueella. Keskustelen kanssasi jalkojesi terveydestä ja kannustan sinua pitämään jaloistasi hyvää huolta omat voimavarasi huomioiden.

 

Huom! Voit varata itsellesi 90min jalkojenhoidon käyntiajan, jos toivot jaloillesi hemmottelua jalkojenhoidon yhteydessä.

Ota yhteyttä, niin kerron palvelusta lisää.

 

Asuuko teitä useampi saman katon alla tai naapurustossa ja olette kaikki jalkojenhoidon tarpeessa? Ota yhteyttä tarjousta varten soittamalla tai laittamalla viestiä.

 

Jalkojenhoito kotikäynti Hinta

110 € / 90 min

Vaativille jaloille, joissa kovettumia on laajalti ja kynnet ovat paksuuntuneet. Käyn lisäksi läpi jalkojesi asentoa ja nivelien liikkuvuutta jalkaterän ja nilkan alueella. Keskustelen kanssasi jalkojesi terveydestä ja kannustan sinua pitämään jaloistasi hyvää huolta omat voimavarasi huomioiden.

 

Laitoskäynnit

Hinta määräytyy asiakasmäärän mukaan.

 

Luennot 45 min 250 € (ALV 0%)

Luento kattaa luennon valmistamiseen käytetyn ajan sekä esityksen. Luentojen aiheista kannattaa tiedustella sähköpostitse. Näitäkin voin räätälöidä teidän tarpeitanne vastaavaksi.

 

Tyhy-päivät

Voin järjestää yrityksellesi tyhypäiviä toiveidenne mukaan. Tyhypäivillä voidaan nauttia luonnosta, kastaa varpaat maaliin, jumpata varpaille vetreyttä, syventyä jalkaterveyteen kuuntelemalla luentoa tai hemmotella jalkoja oppien samalla jalkojen omahoitoa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan ideoista lisää.